Информация за поръчка и доставка на продуктите на СЛАДКАРНИЦА “ЛАГУНА”:

РАБОТНО ВРЕМЕ НА СЛАДКАРНИЦА “ЛАГУНА”  

от Понеделник до Неделя : от 10.00ч до 23.00ч

ТЕЛЕФОН ЗА РЕЗЕРВАЦИЯ НА МАСА ЗА ВАШЕТО ПАРТИ В СЛАДКАРНИЦАТА НИ : 02-980-30-01 

ТЕЛЕФОНИ ЗА ПОРЪЧКА НА ТОРТА : 02-980-30-01 или 02-862-30-62 

ОНЛАЙН МАГАЗИН ЗА ПОРЪЧКА НА ТОРТИ : www.shop.laguna-bg.com

ТЕЛЕФОН ЗА СПРАВКА ОТНОСНО ОНЛАЙН ПОРЪЧКА НА ТОРТА: 02-862-30-62 от 8:00ч до 16:00ч

 РАБОТНО ВРЕМЕ ЗА ДОСТАВКИ

 •  Часовия диапазон на доставка е всеки ден ОТ ПОНЕДЕЛНИК ДО НЕДЕЛЯ ОТ 11:00Ч ДО 15:00Ч БЕЗ ТОЧЕН ЧАС 
 •  Доставки се извършват 7 дни в седмицата от понеделник до неделя .
 •  Ако желаете можете да вземете поръчаната торта на място от сладкарница Лагуна (Адрес: София , Център, ул. Христо Белчев 13)   всеки ден от понеделник до неделя   от 11ч. до 20.00ч.

Как да поръчам ?

1. online поръчка – вашата поръчка може да бъде завършена и потвърдена на е-mail
За да направите поръчка влезте в системата с Вашето потребителско име и парола. Ако не желаете да се регистрирате можете да направите поръчка без регистрация. 
Изберете дата за доставка за района на гр. София от календара. Ако желаете тортата да ви се достави по-рано от първата възможна дата на доставка , отбелязана в календара, моля да се свържете с нашия кол център / 02 980 3001 или 02 862 3062/ за информация и възможност.
2. На фирмения ни е-mail: laguna_bg@abv.bg – в случай, че желаете да поръчате индивидуален артикул, извън стандартният асортимент
3. Ако желаете можете да поръчате вашата торта на тел. 02 980 3001 или 02 862 3062 .
4. Изберете вариант на торта :

 •         При избор на стандартна торта –  стандартна торта със стандартен брой парчета  или  торта с по – голям брой парчета в зависимост от броя на вашите гости.  В сладкарница “Лагуна” се поддържа всекидневно  голям асортимент от стандартни торти , които можете да закупите направо от нашата сладкарница . Ако ви интересува конкретна торта , можете да се информирате за наличността й  в момента  с наш служител на тел :02-980-30-01 в сладкарницата ни, както и резервирате тортата си за по-късно взимане от сладкарницата .
 •         При избор на детска торта с картинка е нужно да посочите фото-картинката или модел, пълнежа и страничното оцветяване на тортата . Ако желаете да ви направим торта с ваша снимка, лого или картинка е нужно да я прикачите в дадената форма.  Нужно е да направите заявка минимум 2 работни дни предварително.
 •         При избор на фигурална детска торта с фигурки от нашия каталог е нужно да посочите модел, брой парчета , пълнеж на тортата . Нужно е да направите заявка с предварително предплащане в нашата сладкарница минимум 3 работни дни предварително.
 •         Ако желаете да ви направим детска торта  по ваш модел , като е нужно да изпратите запитване на нашия емайл : laguna_bg@abv.bg    като е  нужно да я прикачите картинка в емайла  и след консултация с наш декоратор ще ви бъде върнат отговор за възможност за изработка и цена. Нужно е да направите заявка с предварително с предплащане в нашата сладкарница минимум 3 работни дни предварително.
 •         Ако желаете да ви направим скечова  или сватбена торта  по ваш модел , като е нужно да изпратите запитване на нашия емайл : laguna_bg@abv.bg  , като е  нужно да я прикачите картинка в емайла , като след консултация с наш декоратор ще ви бъде върнат отговор за възможност за изработка и цена.  Нужно е да направите заявка с предварително предплащане в нашата сладкарница минимум 7 работни дни предварително.
 •         По желание  можете да добавите : поздравителен надпис, свещи /цифри/ за рожден ден , фойерверки / фонтан / за торта , допълнителна захарна фигурка,  както и опаковъчна кутия.

5. След като сте избрали тортата си , добавете избраните продукти в кошницата, проверете  и потвърдете поръчката. Въведете актуален адрес за доставка в гр.София,  вашето име и актуален телефон , на който да можем да се свържем с вас при доставката по посочения адрес. Можете да изберете да вземете  своята поръчка от сладкарница Лагуна (Адрес: София , Център, ул. Христо Белчев 13)   всеки ден от понеделник до неделя от 11ч. до 20.00ч.

ОНЛАЙН МАГАЗИН ЗА ПОРЪЧКА НА ТОРТИ : www.shop.laguna-bg.com

ТЕЛЕФОН ЗА СПРАВКА ОТНОСНО ОНЛАЙН ПОРЪЧКА НА ТОРТА: 02-862-30-62 от 8:00ч до 16:00ч 

Къде извършваме доставки и колко струва доставката? 

 •  Ако желаете можете да вземете поръчаната торта на място от сладкарница Лагуна (Адрес: София , Център, ул. Христо Белчев 13)   всеки ден от понеделник до неделя от 11ч. до 20.00ч.  При взимане на  поръчаната торта на място от сладкарница Лагуна не се начислява доставка. 
 • Можем да доставим вашата торта до частен  или фирмен адрес в гр. София всеки ден от понеделник до събота от 11ч. до 15.00ч. без точен час.
 •    НЕ извършваме доставки в следните квартали,  вилни зони и местности : Абдовица , Беловодски път , Бенковски , Бистрица, Божурище, Бункера, Ботунец, Банкя, Бусманци, Балша,  Бухово, Владая, Волуяк, Виетнамски общежития,  вилна зона Килиите, вилна зона Лозен , Войнеговци, Герман, Горубляне, Горна баня, Гниляне, Горни и Долни Богров, Горна и Долна Малина,  Гара Искър, Доброславци, Долни Пасарел, Димитър Миленков, Железница, Желява, Житен,  Ихтиман, Иваняне, Кремиковци, Казичене, Кривина, Кокаляне, Костинброд, Кубратово, Кътина, Лозен, Локорско,Мировяне, Мало Бучино, Мрамор, Мърчаево, Негован,  Нови Искър, Плана, Панчарево, Подгумер,  Република, Световрачане, Своге, Сеславци, Суходол, Требич, Толева Махала, Христо Ботев,  Чепинци, Челопечене,  Факултета, Филиповци, Яна. 
 •  Цената за доставка за гр.София доставката е 7лв.  
 • Доставки извън гр. София – оператор ще се свърже с вас за уточняване на възможност за доставка и крайната цена на доставката.
 • Доставките се извършват със специализиран хладилен автомобил и всеки артикул се доставя със сертификат за качество.
 • Доставките се извършват до входа на блока ви, а не до вратата на апартамента ви.
 • Доставки в болнични заведения се извършват до официалния вход на болницата , а не до стаята на болния  или кабинет на доктора.
 • Доставка до правителствени служби и организации се извършват до входа на службата, а не до работния ви кабинет.
 • Доставката до детски заведения , училища и градини се извършват до официалния вход , а не до кабинета или стаята на детската група или клас. 
 • Доставката на торта до детски кътове и площадки за игра в паркове , в борисовата и други градини  се извършва до официалния вход на парка и само при наличие на отворен асфалтов път до детския кът или площадката за игра , за който не е необходимо закупуването на билет за вход от куриера.
 •  
 •  

Кога пристига доставката?

 •  Часовия диапазон на доставка е всеки ден от 11:00ч. до 15:00ч. без точен час.  Доставки се извършват 7 дни в седмицата от понеделник до неделя. 
 •  

Начин на плащане: 

 • Заплащане с наложен платеж  при получаване на поръчаната от вас торта на куриера доставил тортата; 
 • Заплащане с наложен платеж  при получаване на тортата си директно в нашата сладкарница ;
 • Заплаща само в български лева. Всички цени в сайта са с включен ДДС.

Ако има евентуални грешки?

 • При получаване на поръчаната от вас торта е нужно да огледате за евентуални грешки, пропуски или недостатъци в тортата. Ако се окаже, че има грешка от наша страна, ние ще върнем тортата за коригиране до нашата работилница и след това отново ще доставим тортата до адреса ви. При непотвърдени такива грешки в момента на получаване, считаме че поръчка и доставка е изпълнена коректно и клиента не може да има последващо оплакване. 
 • Ако клиента не е бил на адреса в момента на доставката или е посочил грешен адрес или телефон за контакт и куриера е бил възпрепятстван да извърши коректна доставка , поръчката ви се връща в сладкарницата ни , откъдето можете да си я получите до края на работния ни ден . 
 • Когато куриера е на вашия адрес или в близост до него, ще получите позвъняване по телефона , за да си получите заявената от вас торта. 
 • В случай , че не приемете обаждането или на посочения адрес няма лице , което да приеме заявената от вас поръчка, тогава тортата ви ще бъде изпратена на адреса на нашата сладкарница , откъдето можете да си я вземете след 17.00часа или ще ви бъде начислена втора такса за  втора доставка от 7лв до вашия адрес , но само ако е рамките на работния ден до 15.00часа.