Тортата от показания модел  Az618 “Блекпинк” е на 1 ниво и е за 20парчета  и е изработена с 2д захарни фото фигурки/топери/  и захарен фондан на любимата тийнейджърска група “Black Pink.

Можем да ви направим показания модел торта и на 1 ниво и с необходимия ви брой парчета от 16 броя парчета , от 20 парчета,  от 24 парчета или 30 парчета , съответно с пропорционалния брой 2д захарни фото фигурки/топери/ от показания модел.

По желание на клиента можем да направим и допълнителни  с 2д захарни фото фигурки/топери/  , които се заплащат отделно.

Цената за 1 парче декораторска торта е  в зависимост от сложността на модела ви . Необходима е предварително да направите заявка от 7 работни дни на място в нашата сладкарница . Тортата ще ви бъде доставена до вашия адрес в София в деня на събитието ви , като доставката се извършва със специализиран  хладилен бус.

Изпратете ни запитване в показаната форма за ценова оферта , срокове и възможности за изпълнение.

Сладкарница “Лагуна” ще изработи за вас индивидуална  детска  торта по ваш дизайн или подобна на показания модел торта.

Като сладко допълнение към тортата за вашето детско парти можем да изработим и фото-мъфини със същите герои като върху тортата , сладки къпкейкове ,мини кетеринг хапчици, шарени макарони  и бейби еклерчета, обвити в цветен или млечен шоколад, които можете да видите тук:

https://laguna-bg.com/product-category/vkusni-torti-laguna-ketering/sladki-parti-hapki-za-vasheto-parti/

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Детска торта “Блекпинк”Black Pink – Az618”

Вашата количка

No Item Found
Subtotal 0.00 лв.
Shipping 0.00 лв.
Tax 0.00 лв.
Всичко 0.00 лв.
0